FAQ – Svar på vanliga frågor

Hur bokar jag en stuga?

Det går att boka våra stugor smidigt på vår hemsida här. Du kan också kontakta oss via telefon eller mail för att boka.

Vem ska jag kontakta om jag har frågor eller funderingar kring min bokning?

Du kan kontakta oss via mail info@lillahuset.com eller på telefon +46 73 8134074.

Måste jag betala en deposition vid ankomst?

De flesta stugägare tar ut en deposition på 1500–2000 SEK kontant vid ankomst. Depositionen betalas tillbaka förutsatt att stugan lämnas städad och utan skador. Vi kräver att du har en egen ansvars- hemförsäkring där rättskydd ingår.

Var hittar jag information om min bokning?

I samband med din bokningsbekräftelse får du ett hyreskontrakt med all information du kan tänkas behöva om din bokning.

Hur avbokar jag min bokning?

Du kontaktar oss via mail info@lillahuset.com eller på telefon +46 73 8134074. Tänk på att avbokning sker i enlighet med våra hyresvillkor som du hittar här .

Kan jag ändra i min bokning?

Vissa ändringar kan göras i din bokning. Kontakta oss på mail info@lillahuset.com eller på telefon +46 73 8134074 för att höra mer.

Kan jag lägga till reseförsäkring?

Nej. Vi rekommenderar att du tecknar en egen avbokningsförsäkring.

Hur funkar det med betalning?

Betalningen är uppdelad i två tillfällen och du har också möjlighet att betala hela beloppet med en gång. Vid första betalningstillfället betalar du 25 % av hyresbeloppet inom 10 dagar räknat från bokningsdagen. Resterande hyresbelopp skall vara oss tillhanda senast 6 veckor innan ankomst. Betalning görs via banköverföring.

Var hämtar jag upp nyckeln?

I samband med er slutbetalning erhålls en vägbeskrivning och information om vart nyckeln hämtas.

Vilken tid kan jag checka in och ut?

Incheckning kan ske tidigast kl. 16:00 på ankomstdagen och utcheckning kan ske senast kl. 10:00 på avresedagen.

Ingår slutstädning i min bokning?

Slutstädning ingår inte vid bokning vilket innebär att du som gäst är ansvarig för att städa stugan innan avresa. Slutstädning kan i vissa fall köpas till eller vara obligatoriskt och det står då i husets beskrivning vad denna tjänst kostar.

Kan jag välja att lägga till sängkläder efter jag har bokat?

Om det står i husbeskrivningen att det är möjligt så går det. För att göra det kontaktar du oss på mail info@lillahuset.com eller på telefon +46 73 8134074.

Klagomål?

Vid reklamation på plats ska du alltid kontakta stugägaren i samband med upptäckt av problemet.  Vid behov kan vi hjälpa till med din reklamation och vi ber er då kontakta oss på mail info@lillahuset.com eller på telefon +46 73 8134074.